Deelnemers 2024

Voor de 66e editie van Mars der Muzikanten hebben we de volgende Line- Up voor u

Damiate Band Haarlem

De Damiate Band Haarlem, opgericht in 1948, is een marchingband die muziek en show met veel lef weet te combineren. De ambitieuze muziekvereniging bestaat uit een showkorps en een opleidingsorkest genaamd “Toet le Monde”
Wij zijn nog één van de weinig overgebleven muziekkorpsen van Haarlem en zijn dan ook bijzonder trots dat de vereniging nog steeds actief is in binnen en buitenland!

Drumband Blij met Muziek

Drumband Blij met muziek is een muzikale gemeenschap met een hart voor inclusie en passie voor muziek. Met meer dan dertig jaar ervaring in onze bagage, zijn we trots om onze missie voort te zetten en muziek toegankelijk te maken voor mensen met een beperking.
Onze kernmissie is het bevorderen van muziekbeoefening onder mensen met een beperking. We bereiken dit doel door het aanbieden van muzieklessen en het organiseren van inspirerende muziekuitvoeringen. We geloven dat deze activiteiten bijdragen aan het vergroten van het zelfvertrouwen van onze leden en hun trots op hun prestaties.
Met ongeveer dertig toegewijde leden, afkomstig uit Haarlem en omgeving, bestaat onze drumband uit een harmonieuze mix van slagwerk, melodisch slagwerk en koperblazers.

Show- & Marchingband Tamarco

De show- en marchingband is het hoofdorkest van Tamarco. De show- en marchingband repeteert elke woensdag van 19:30 uur tot 22:00 uur in het eigen clubgebouw. Dirigent en arrangeur is Ferdi Seelbach. Voor de instructie van het slagwerk tekent Ronald Krassenberg. Met ruim 30 optredens per jaar in binnen- en buitenland is de show- en marchingband een graag geziene gast bij evenementen.

March & Showband Rheden

De March & Showband Rheden (MSR) is het seniorenkorps van de vereniging en is van oorsprong een drum- en showfanfare nu uitkomend in de 1e divisie. Het korps kent een Engelse uitstraling en het repertoire bestaat uit stevige marsen en populaire lichte muziek. Bij het afgelopen WMC behaalden zij een fraaie gouden medaille in de World Division. De band heeft al jaren themashows en deze keer is dat “The show must go on” met fraaie arrangementen van René Leckie.

Vrijwillig Fanfarekorps der Genie

Kamper Trompetter Korps

De show en dynamiek uit Kampen worden bereikt door de KTK Music Academy: een opleiding via de ensembles KTK Music Kidz, Jong KTK en het Kamper Trompetterkorps. Deze ijzersterke formule garandeert een bijzonder optreden van dit korps in de show “Lift Up”. Een onderscheidende productie met als muzikaal novum de toevoeging van een band bestaande uit drums, toetsen en basgitaar.

Dweilorkest de Schuimkragen

Follow by Email
Facebook
Instagram